Duit US Dollar Jatuh

Korang tahu tak pasal duit US Dollar jatuh? Sekarang ni 1 USD sama dengan RM3.99 . Sebab apa jadi macam ni ? Sebabnya adalah : -  Federal Reserve interest semakin tinggi sebanyak 0.75% President Trump reform bill, tax cut. China's growth Tapi buat masa ni lah semua investor ingin invest dekat US ni. Walaupun duit … Continue reading Duit US Dollar Jatuh

Ye ke ?

Korang tahu tak ? Setiap habit yang korang lakukan setiap hari akan menentukan masa depan korang. 90 percent statistik yang dikaji memang berlaku. 10 percent lagi tu bila ‘miracle’ yang korang perlukan. Datang dengan pelbagai bentuk. So,habit apa yang korang perlukan untuk berjaya ? Google la atau korang planning sendiri apa yang korang nak sebagai … Continue reading Ye ke ?