Bila exam je

Korang pernah tak bila nak exam. Tengah-tengah study kawan korang datang cakap dorang tak study lagi ? Lepastu lagi teruk bila dalam dewan kata tak study apa-apa then cakap cam study teruk je padahal dorang lagi study kuat. Takpe. Chill. Korang cakap je ' ye memang study banyak, nanti duduk la sebelah aku, aku bagi … Continue reading Bila exam je

Cuba

Aku ni sorang yang baik pon tak, jahat pon tak. Tu semua atas apa yang korang punya pandangan dari pengalaman dan pembelajaran korang. Tapi aku memang cuba sedaya upaya tak buat jahat kat member-member sebab aku tahu kita akan dilayan macam mana kita layan member yang lain. Walaupun ada yang macam suka sakat jahat, suka … Continue reading Cuba

Ye ke ?

Korang tahu tak ? Setiap habit yang korang lakukan setiap hari akan menentukan masa depan korang. 90 percent statistik yang dikaji memang berlaku. 10 percent lagi tu bila ‘miracle’ yang korang perlukan. Datang dengan pelbagai bentuk. So,habit apa yang korang perlukan untuk berjaya ? Google la atau korang planning sendiri apa yang korang nak sebagai … Continue reading Ye ke ?