Lelaki Menangis

Tajuk pon dah tahu sedih, so memang sedih la cerita dia. Walaupun aku ni macam kuat, tapi hati tisu bro ! Kadang-kadang tengah malam aku macam sedih, teringat parents, teringat awek hmmm. Bukan apa, aku rasa macam nak nangis sebab rindu. So, selalunya aku buat tak tahu je la. Tapi kalau time tu aku tengah lepak sorang-sorang dalam bilik, denga lagu sedih pulak. Memang waktu yang sesuai untuk aku nak try keluarkan air mata haha. Bukan apa, kalau kau nangis kau akan rasa lega. Betul la apa yang perempuan selalu buat tu. Cuma aku ni lelaki, then lelaki memang tak selalu nangis. Cuma aku rasa aku perlukan keluarkan air mata jugak.

Dulu time aku sekolah asrama. Aku selalu dengar lagu korea yang sedih-sedih before tidur, so aku cam keluarkan sikit air mata, sambil peluk bantal mengiring. Haha. Tapi bagi aku best la. Sebab time tu tengah banyak awek, lepastu asik gaduh je. Dah banyak wek memang la gaduh ! haha sebab nak jaga ramai susah, kau pulak duduk dekat asrama memang la kan ?

So, sekarang aku nak buat satu experiment untuk MENANGIS . Dalam seminggu, mesti kene 1 kali menangis. Lepas aku buat dalam sebulan means 4 kali kan. Nanti aku bagi tahu result dia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s