Ye ke ?

Korang tahu tak ? Setiap habit yang korang lakukan setiap hari akan menentukan masa depan korang. 90 percent statistik yang dikaji memang berlaku. 10 percent lagi tu bila ‘miracle’ yang korang perlukan. Datang dengan pelbagai bentuk. So,habit apa yang korang perlukan untuk berjaya ? Google la atau korang planning sendiri apa yang korang nak sebagai GOAL korang.

Tapi apa yang aku nak cakap kat sini sebenarnya. Aku ada satu prinsip yang aku pegang. Korang bangun pagi, dah tahu apa korang planning malam tadi before tidur. Bangun pagi jangan malas terus buat apa yang korang nak buat. Settle !!!

Pasti korang akan berjaya !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s