Cuba

Aku ni sorang yang baik pon tak, jahat pon tak. Tu semua atas apa yang korang punya pandangan dari pengalaman dan pembelajaran korang.

Tapi aku memang cuba sedaya upaya tak buat jahat kat member-member sebab aku tahu kita akan dilayan macam mana kita layan member yang lain. Walaupun ada yang macam suka sakat jahat, suka ada bila kita senang je, lepastu selalu mintak tolong walaupun lepastu hilang kemana. Takpe kita jangan balas. Kita chill je. Takyah gelabah. Simpan je haha tapi jangan ungkit. Kalau nk ungkit tapi main-main takpe.

Aku pon sekarang tengah mencuba sesuatu. Walaupun aku tak tahu nasib benda ni macam mana. Kita on saje. If you don’t take risk. How come you want to be successful ? Kalau tak mencuba. Korang takkan tahu kemampuan korang dekat mana sebenarnya. Sebab korang taknak cuba ! Aku yang sekarang busy dengan exam, kerja lagi. Kerja banyak tahu tak ? Tapi aku sanggup take risk sebab aku dah planning cantik punya. So follow la plan korang. Tu yang penting.

So aku nak bagi tahu sebenarnya korang jangan mengalah untuk mencapai cita-cita korang. Just get up and get it done. Janji korang buat dah bagus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s