Bila exam je

Korang pernah tak bila nak exam. Tengah-tengah study kawan korang datang cakap dorang tak study lagi ? Lepastu lagi teruk bila dalam dewan kata tak study apa-apa then cakap cam study teruk je padahal dorang lagi study kuat. Takpe. Chill.

Korang cakap je ‘ ye memang study banyak, nanti duduk la sebelah aku, aku bagi jawapan ‘ . Settle ! Tengok nnti dorang jawab apa.

Korang share sikit pengalaman bila ada member cakap camni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s